OK
کاوه گستر کوپلر
  • کاوه گستر دارای گواهینامه ایزو 31000
  • ایزو 3834 و ایزو 8834
  • دارای تاییدیه از اروپا و
  • گواهینامه CE و ISO 290001

کوپلر (اتصال مکانیکی) چیست؟



یکی از روش های اتصال 2 آرماتور در سازه های بتونی( آرمه) کوپلر میباشد در این روش برای اتصال 2 آرماتور از یک قطعه ی فولادی استفاده میشود که به این قطعه کوپلر گفته میشود.
در واقع کوپلر یک رابط و میانجی است که بین 2 آرماتور قرار میگیرد.
بند 18-2-6-1 استاندارد بتون ایران (آبا) استفاده از هرنوع کوپلر که بتواند بدون خسارت بتون و نیروی مقاومت میلگردها را به بتون منتقل نماید مجاز است.
کوپلر یک مهره فولادی بلند است که جایگزین اتصال پوششی(اورلپ)شده است.
کوپلر 2 آرماتور را در امتداد یکدیگر به هم وصل کرده و باعث یکپارچگی 2 آرماتور در محل اتصال میشود یا عبارت دیگر کوپلر ها قطعاتی هستند که بین 2 آرماتور قرار گرفته و باعث میشوند که 2 آرماتور در محل اتصال رفتاری شبیه به یک آرماتور یکپارچه داشته باشند.
با توجه به مشکلات فراوانی که در سازه های سنگین بتونی به دلیل استفاده از میلگردهای قطور به کار گرفتن کوپلر راه گشا بوده و علاوه بر ایجاد اتصال مطمِئن و مستحکم سایر مشکلات جانبی در سازه های بتونی را نیز برطرف میسازد.
در اجرای سازه های بتونی حدودا 15% آرماتور مصرفی در بتون دفن میشود.
با استفاده از کوپلر نه تنها از دفن آرماتور (به صورت پوششی) جلوگیری شده بلکه ضایعات میلگرد را به حداقل میرساند.
کوپلر به صورت سر به سر آرماتور را به هم متصل نموده و تراکم آن را در محل کاهش میدهد و امکان بتون ریزی مطلوب را فراهم مینماید.
براساس آئین نامه بتون ایران کوپلر مستحکم تر و مقاوم تر از هر نوع اتصال دیگر میباشد چرا ک میزان استحکام مورد نیاز برای یک کوپلر حداقل 25% بیشتر از اتصال پوششی (اورلپ) در نظر گرفته میشود .
استفاده از کوپلر یکی از راه های بهبود کیفیت و کاهش هزینه در صنعت ساختمان میباشد. کوپلرها با توجه به موارد مصرف به چند دستع تقسیم میشوند :
1-کوپلر استاندارد
2-کوپلر تبدیلی
3-کوپلر انتهایی
4-کوپلر پیچی
5-کوپلر چپ و راست
6-کوپلر جوشی

                                  جهت راهنمایی و مشاوره با کارشناسان کاوه کوپلر همین حالا تماس حاصل فرمایید




Choose Your Color
You can easily change and switch the colors.